header image

Buden.si pomeni, kar pomeni

Objavil: buden | 11.10.2010 | Brez komentarjev |

Buden.si pomeni, kar pomeni. Mogoče me je v začetku že priimek toliko zaznamoval, da nisem obstal na mestu. Vsekakor sem vesel, da obstaja primerna služba mojim potrebam.

V turizmu sem se našel že zelo zgodaj. V bistvu, ko sem bil še čisto majhen sem govoril, da bo moja služba, da bom hodil s kovčkom naokrog.  Pa še res je bilo.

Vsak dan bolj ugotavljam, da mora človek za turizem biti že rojen. To ni služba od osmih do štirih od ponedeljka do petka. V turzimu si vedno ali pa te ni.

Zelo sem vesel, da se je turizem bolj kot katerekoli druge panoge zelo dobro znašel na internetu. V bistvu je internet pisan na kožo turizmu.

To sem tudi sam zelo hitro odkril in ustanovil tri spletne strani, kjer se ponuja turizem: www.raca.si www.masai.si www.timko.si

V zadnjem času pa vedno bolj ugotavljam, da je najbolj pomembno v turizmu predstavit regijo v kateri živiš, se v njej giblješ…

V bistvu si brez, da se tega zavedaš najbolj usposobljen, da širši množici ljudi po svetu pokažeš zaklade tvoje regije.

Slovenija je trenutno pred velikim izzivom. Slovenija je v svetu še neodkrita destinacija. Mogoče se kdo nebi strinjal z mano. Vendar je to dejstvo.

Žal je to res zaradi naše narave, ki ni najbolj enostavna. Slovenci so narod, ki se zelo težko poveže zato, da bi bilo njegovo življenje bolj enostavno in lagodno.

Mogoče to izhaja iz nezaupljivosti ali pa “foušarije” katero tolikokrat omenjamo.

Tako nas čaka najtežja naloga do slej. POVEZATI SE! Ko nam bo to uspelo bo uspeh tukaj.

No in to je začetek moje zgodbe, katero boste spremljali na moje blogu…

  • Share/Bookmark
Zapisano pod: nekategorizirano

Pustite komentar

Tvoj odziv :

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

Kategorije